Две деца от Добрич с награди от Фондация „Енчо Керязов“

Две деца от Добрич с награди от Фондация „Енчо Керязов“, снимка 1

На 25 февруари 2017 г. на специална церемония в зала „Арена Армеец“ – София Фондация „Енчо Керязов“ ще награди Момчил Златков Петков – ОУ „Христо Ботев“-гр. Добрич, 5б клас и  Панайот Стефанов Димитров – Спортно училище „Георги Стойков Раковски”-гр. Добрич, 11 клас. Шестото издание за наградите на Фондация „Енчо Керязов“ отличава Момчил и Панайот заедно с други деца от страната като едни от най-успешните талантливи деца на България в категориите ИЗКУСТВО, ОБРАЗОВАНИЕ, СПОРТ. Отличие ще бъде присъдено и на деца в неравностойно положение, които с достойнство защитават невероятните възможности на човешкия дух, воля и упоритост.

Благотворителната фондация е учредена от Енчо Керязов, който е убеден, че успелият човек трябва да върне на обществото онова, което е получил. Затова и основната мисия на Фондацията е да насърчава и стимулира млади таланти в развитието на техния потенциал.

Целта на организацията е да открива и подпомага талантливи деца и младежи в усилията и стремежа им да развиват своите заложби и потенциал в сферата на културата и спорта, науката и технологиите, здравословният начин на живот и екологията, да стимулира както материално, така и морално творческите търсения на млади дарования с успешни изяви и престижни награди от конкурси, фестивали, олимпиади и състезания в избраните от тях области.

Нагоре