Добрич избира Мини Мис и Мини Мистър

Община град Добрич

Уважаеми съграждани, актрисата Илиана Балийска и Палавото шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър" ще бъдат отново в Добрич на 1 септември 2011 г. (четвъртък) от 17.00 ч. на естрадата на пл. „Свобода".Тази мащабна творческа инициатива се провежда в рамките на ХІІІ-ия Национален фестивал на детското творчество „Малки Големи Таланти" с партньор Община град Добрич. Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Община град Добрич - г-жа Детелина Николова.
Шоуто-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър" е предназначено за деца в две възрастови групи - от 3 до 6 години и от 7 до 12 години, с изявени артистични и музикални дарби. Класираните от първо до трето място ще бъдат номинирани за участие в Есенното издание на ХІІІ - ия конкурс на телевизионното палаво шоу „Мини Мис и Мини Мистър - Малки Големи Таланти" на 30 септември 2011 г. в Националния дворец на децата - София.
Желаещите да участват да заповядат на 01.09.2011 г. (ЧЕТВЪРТЪК) НА ЕСТРАДАТА НА ПЛОЩАД „СВОБОДА", КЪДЕТО ЩЕ СТАНЕ РЕГИСТРАЦИЯТА ИМ В 16.30 ч. НАЧАЛО НА ШОУТО - 17.00 ч. УЧАСТИЕТО Е БЕЗПЛАТНО. Организаторите очакват децата на Добрич и желаят успех на всички, които ще докажат за пореден път, че Добрич е град на талантливи и артистични деца.

Община град Добрич

 

Нагоре